Soms kun je last hebben van bepaalde overtuigingen die je in de weg staan. Dat kan in je werksfeer zijn maar dat kan net zo goed in je privé leven aan de orde zijn.

Als coach sta ik voor je klaar samen te onderzoeken hoe je daar ruimte in kunt creëren .

Met een positieve en waarderende insteek begeleid ik je over hoe je anders naar dingen kunt leren kijken met als gevolg dat je je energieker gaat voelen en meer ruimte gaat ervaren. Uiteraard is het toegespitst op jouw coach vraag.

Als uitgangspunt voor een traject maak ik regelmatig gebruik van StrengthsFinder talenten assessment om jouw 5 meest ontwikkelbare talenten eruit te halen . Daarnaast kunnen we aan de slag met jouw drijfveren. Drijfveren gaan over wat je motiveert en hoe je denkt. Drijfveren komen vanuit jezelf en beïnvloeden je gedrag. Het grootste deel van de tijd ben je je niet bewust van je drijfveren, maar ze spelen wel een belangrijke rol in je doen en laten. Om uit te vinden wat jouw drijfveren zijn, kunnen we in jouw traject gebruik maken van de Intodrives  drijfverenscan. Dit is een goede en leuke manier om in korte tijd meer te weten te komen over jezelf, wat jouw motivaties zijn en hoe jij tegen zaken aankijkt. We komen er tevens achter waar je allergieën zitten en in wat voor soort omgeving je het beste tot je recht komt. Hierdoor boeken we in een traject snel vooruitgang.

Talentgericht Coachen heeft gekozen voor de Intodrives drijfverenscan. Een door psychologen ontwikkelde scan die zeer goed inzicht geeft in je drijfveren, weerstand en omgevingsvoorkeuren. Dit helpt je om de juiste keuzes te maken en komen we in (coach)gesprekken snel tot de kern van je vraag. Talentgericht Coachen zet de Intodrives drijfverenscan onder andere in bij persoonlijke ontwikkeling, loopbaanvragen om je te helpen de juiste keuzes te maken.

De Intodrives drijfverenscan is een professioneel instrument en daarom niet vrij verkrijgbaar. Ik ben opgeleid en gecertificeerd voor het gebruik van dit testinstrument. Wanneer dit van toegevoegde waarde is voor jouw traject, zet ik Intodrives graag in. Benieuwd? Vraag ernaar bij onze kennismaking! Liever eerst verder lezen over de drijfverenscan? Kijk dan op www.intodrives.nl

 

    Meer informatie over personal coaching

    Neem contact op voor meer informatie over personal coaching.