Wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe

Van nature heb ik het vermogen en de ambitie om het onderste uit de kan te halen. Voor mezelf en voor anderen. Dat “wil” ik gewoon.

Ik ben in staat dat zo te organiseren dat ik mensen mee krijg en contact maak. Ik beweeg mee en zorg er tegelijk voor dat we het doel voor ogen houden.

Doel- en resultaatgerichte aanpak

Van klanten krijg ik terug dat ik een rustige, betrouwbare en veilige omgeving weet te creëren waarbinnen mensen zich veilig voelen om naar zichzelf te kijken.

Ik ben in staat om positief stimulerend lastige thema’s te bespreken en daarbij mensen in beweging te krijgen. Ik doe dat met een doel- en resultaatgerichte aanpak.

Ik hou van afwisseling, ben nieuwsgierig naar anderen, wil nieuwe dingen leren, weten, ontdekken, doen of lezen. Mijn interesse is breed.

Geef mij een opdracht bij een organisatie die mij nog niet bekend is en binnen de kortste keren heb ik de website doorgespit en artikelen gevonden. Ik word daar blij van en het helpt me ook om beter aan te sluiten bij de vraag van de cliënt/organisatie en de doelstellingen.

Talentgericht coachen

Het talentgericht coachen is voor mij als een jasje dat als gegoten zit. Dit is wat ik van nature al deed en waar ik bewust bekwamer in ben geworden. En nog steeds in aan het leren ben.

Mijn arbeidsverleden ligt vooral in de reisbranche waar ik vaak als leidinggevende/manager gewerkt heb. Het aansturen en begeleiden van mensen in teams heeft me altijd het meest geïnspireerd.

Ervaring

In 2007 ben ik mijn eigen bedrijf Flex Work in Travel, voor arbeidsbemiddeling in de reisbranche, gestart en ontstond de behoefte aan meer verdieping in mijn werkzaamheden. In 2013 heeft dat geleid tot de opleiding Coachen als professie aan de Alba Academie.

Momenteel werk ik vaak voor Rendement door Talent en voer ik diverse talent programma’s uit voor organisaties.

De afgelopen jaren werk ik ook als supervisor op de Hogeschool van Amsterdam. Ik begeleid studenten in het 3e of 4e studiejaar bij hun stage, in de vorm van intervisie.

Ben je nieuwsgierig naar mijn studie en loopbaan carrière? Klik dan door naar mijn Linkedin profiel.

 

Samen eruit halen wat erin zit?

Ik heb de waarderende manier van doen en denken in mijn eigen leven geïntegreerd en dat gun ik jou en jouw team ook.

Wil je meer weten, ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen,

Mail of bel gerust:  pascale@talentgerichtcoachen.nl of 06-24657845